Makvis hundesenter tilbyr trening for hund og eier gjennom målrettet veiledning og oppfølging, både for grupper eller individuelt.

Jeg arrangerer valpekurs, kurs i kontakt/samarbeid og passeringskurs for alle raser. I tillegg arrangerer jakt/apporteringskurs for retrievere.
Jeg kan også tilby hjelp med forskjellige atferdsproblemer gjennom privattimer og har mulighet til å sette opp et treningsprogram. Privattimene holdes både her hos meg og det er mulig med hjemmebesøk.

Kursene og privattimene foregår ute på en romslig treningsbane på ca. 800 m2 som er tilrettelagt for en god gjennomføring av hundetrening med mulighet for god avstand hvis det er nødvendig.

Pris til alle tjenester etter forespørsel

Litt om meg. Jeg heter Jurjen og har trent hund siden 2003. I 2006 startet jeg med å holde kurs. Jeg har veldig stor interesse for hundens språk og atferd og er veldig opptatt av forskningen av hunden.

Min filosofi er å få best mulig samarbeid og kontakt med mine hunder på en gøy måte. Da blir det kjekt å ha hund. En rolig, bestemt og positiv eier/fører er det beste for en hund. Hunden blir da trygg og liker å være sammen med føreren. Å være konsekvent er en viktig del av hundeholdet. Når man er konsekvent, er det lettere for hunden å forstå hva vi ønsker og ikke ønsker. Den såkalte lydigheten er ikke viktig for meg siden vi mennesker tar det ofte for alvorlig. Hvis man tenker at hunden skal være lydig, skaper ofte en dårlig stemning mellom hund og eier. Det vil vi selvfølgelig ikke.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.
Tlf 48053543 eller send en mail til jurjen@makvis.no