Litt om Makvis Hundesenter

Makvis hundesenter tilbyr trening for hund og eier gjennom målrettet veiledning og oppfølging, både for grupper eller individuelt.

Jeg arrangerer valpekurs, hverdagslydighetskurs og passeringskurs for alle raser. I tillegg arrangerer jakt/apporteringskurs for retrievere.
Jeg kan også tilby hjelp med forskjellige atferdsproblemer gjennom privattimer og har mulighet til å sette opp et treningsprogram.

Pris til alle tjenester etter forespørsel

Litt om meg. Jeg heter Jurjen og har trent hund siden 2003. I 2006 startet jeg med å holde kurs. Jeg har veldig stor interesse for hundens språk og atferd og er veldig opptatt av forskningen av hunden.

Min filosofi er å få best mulig samarbeid og kontakt med min hund på en gøy måte. Da blir det kjekt å ha hund. En rolig, bestemt og positiv eier/fører er det beste for en hund. Hunden blir da trygg og liker å være sammen med føreren. Å være konsekvent er en viktig del av hundeholdet. Når man er konsekvent, er det lettere for hunden å forstå hva vi ønsker og ikke ønsker.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.
Tlf 48053543 eller send en mail til jurjen@makvis.no