Litt om Makvis Hundesenter

Makvis hundesenter tilbyr trening for hund og eier gjennom målrettet veiledning og oppfølging, både for grupper eller individuelt.

Jeg arrangerer hverdagslydighetskurs og valpekurs for alle raser. I tillegg arrangerer jakt/apporteringskurs for retrievere.
Jeg kan også tilby hjelp med forskjellige adferdsproblemer gjennom privattimer og har mulighet til å sette opp et treningsprogram.

Pris til alle tjenester etter forespørsel

Litt om meg. Jeg heter Jurjen og har trent hund siden 2003. I 2005 startet jeg med å holde kurs. Jeg har veldig stor interesse for atferd til hund og holder for tiden på med å videreutdanne meg selv til atferdskonsulent for hund, hest og katt.

Min filosofi er å få best mulig samarbeid og kontakt med min hund. Da blir det kjekt å ha hund. En rolig og bestemt eier/fører er det beste for en hund. Hunden blir da trygg og liker å være sammen med føreren. Konsekventhet er en vikitg del av hundeholdet. På den måte gjør man det lettest for seg selv og hunden. All trening skal være på hundens premisser.

Ta gjerne kontakt for en hyggelig hundeprat.
Tlf 48053543 eller send en mail til jurjen@makvis.no